client

Wie zijn wij

Houtcomfort is een kleine onderneming met in totaal een tiental medewerkers. Onze firma werd opgericht in 1991. Wij zijn dan ook trots op onze ervaring van meer dan 20 jaar.

Waar staan wij voor

Wij hechten belang aan correcte afspraken en een kwaliteitsvol eindresultaat. Wij trachten steeds de wensen en ideeën van de klanten zo mooi mogelijk te realiseren, en de gemaakte afspraken na te leven. Het familiale karakter van ons bedrijf en het feit dat de zaakvoerders elke dag zelf actief zijn, zorgen voor een zeer directe communicatie, een nauwgezette opvolging en een snel antwoord op eventuele vragen.

Groei en innovatie

De voorbije jaren is de firma gestaag gegroeid. Sinds de schrijnwerkerij in 2006 naar het huidige bedrijfspand aan de Leuvensesteenweg verhuisde, is de firma aanzienlijk uitgebreid. Ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring zijn daar maar één verklaring voor. Nog andere verklaringen voor de groei zijn de eigen werkplaats, die een vlotte en efficiënte productie garandeert, en de plaatsing door (eigen) ervaren medewerkers.

In onze toonzaal, die wij steeds up-to-date trachten te houden, geven wij het nodige advies en helpen wij de klanten met het uitwerken van hun ideeën.